Vierumäen golfseura järjestää sosiaalisen median kampanjan 30v juhlavuoteen liittyen. 

Kampanjaan voit osallistua Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa julkaisemalla kuvan sosiaalisessa mediassa alla olevien ohjeiden mukaisesti. Haluamme jakaa tietoa juhlavuodesta sekä kannustaa jäsenistöä käyttämään sosiaalista mediaa sekä seuran nettisivuja.

Kampanjan säännöt / tarkennukset:

 1. Kampanjan nimi on Vierumäen golfseura 30v  #vigs30v @vierumäengolfseurary /@vigs30v (kohta 5)
 2. Kampanja päättyy 15.9.2018. 
 3. Kampanjan järjestää Vierumäen golfseura ry
 4. Kampanja on tarkoitettu kaikille golffareille, erityisesti Vierumäen golfseuran jäsenille. Kampanjan tarkoituksena on jakaa tietoa ViGS 30v juhlavudesta ja kannustaa jäseniä sosiaalisen median käyttöön osana seuratoimintaa.
 5. Kampanjaan voi osallistua julkaisemalla kuvan, joka liittyy Vierumäen golfseuraan ja/tai Vierumäen golfkenttiin liittyviin tapahtumiin, kilpailuihin tai hetkiin golfkentällä. Kuvan tulee kunnioittaa seuran arvoja ja 30v juhlavuotta.
  1. Facebookissa #vigs30v ja @VierumäenGolfseuraRy
  2. Twitterissä #vigs30v ja @vigs30v
  3. Instagramissa #vigs30v ja @vigs30v
 6. Kampanjaan osallistuja vastaa itse siitä, että hänellä on julkaisemassaan kuvassa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden lupa kuvan julkaisuun ja sen käyttöön näiden sääntöjen kuvaamalla tavalla. 
 7. Järjestäjä voi julkaista ViGS ry sosiaalisen median sivuille julkaistuja kuvia kokonaan tai osittain seuran nettisivuilla sekä seuran tapahtumissa ja julkaisuissa.
 8. Lähettämällä kuvan osallistuja antaa samalla oikeuden julkaista kuvan ilman erillistä korvausta.
 9. Kampanjaan osallistuneiden kesken päätetään ViGS ry hallituksen toimesta voittaja joka julkaistaan 22.9.2018 30v gaalajuhlassa. Voittaja saa 2019 ViGS ry jäsenyyden ilmaiseksi sekä 2+2 pelilippua Classic ja Cooke kentille kaudelle 2019.
 10. Kampanjan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Kampanjan järjestäjät pidättävät oikeuden hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
 11. Kampanjaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan kampanjan virallisia sääntöjä. 
 12. Twitter, Instagram ja Facebook eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity niihin mitenkään.

Tervetuloa osallistumaan!!

Terveisin, ViGS ry hallitus.