Toimikunta huolehtii seniori-ikäisten (50+ vuotta) harjoitus- ja kilpailutoiminnasta sekä valitsee edustajat Suomen Golfseniorit ry:n (SGS) valtakunnallisiin kilpailuihin. Tavoitteena on aktivoida uusia senioreita osallistumaan senioreiden kilpailuihin ja tapahtumiin sekä motivoida senioreita pelaamaan tasoituskierroksia tasoituksen aktiivisena säilyttämiseksi. Edistetään Golfliiton ”Golf tekee hyvää” terveysliikunta kampanjaa.

Senioritoimikunnan jäsenet: Jouni Lemmetti (PJ), Timo Selonen, Merja Hilden, Pasi Luumi, NN, NN

Harjoittelu:

Osallistutaan kesällä seuran yhteisiin harjoituksiin. Pelitaitoja hiotaan myös harjoituspeleissä ja Par-3 lähipelikisassa. 
 Kannustetaan senioripelaajia talviharjoitteluun simulaattorissa järjestämällä tour esim Trackman-simulaattoriin mahdollisuuksien mukaan.

Suomen Golfseniorien avoimet kilpailut:
Kannustetaan pelaajia osallistumaan Suomen Golfseniorien (SGS) alueellisiin ja valtakunnallisiin kilpailuihin korvaamalla kustannuksia kilpailuohjesäännön mukaisesti.

Aluetourin aikataulu
21.05.2024 Lakeside Golf, LGV, Senior Aluetour I. (Järvenranta: N50, M50, M65; Pirunpelto: N65, M70, M75) 12.06.2024 Hartola Golf, HaGK, Senior Aluetour II.
06.08.2024 Aulanko Golf/ Eversti, AGK, Senior Aluetour III.

Seuran sisäiset kilpailut:

Toimikunta nimeää joukkueet seuraotteluihin Hartolaa vastaan sekä 10 seuran kisaan. Valintaan vaikuttaa aktiivisuus esim. Sikspäkissä ja seuran kisoissa. 
Seuraottelu järjestetään parillisina vuosina Vierumäellä ja 10 seurankisan järjestelyvuorossa Kanavagolf.

Kesällä pelaamme perinteisesti Par-3 kilpailusarjan erikoistehtävineen. Kilpailu soveltuu myös aloitteleville pelaajille. Kokeillaan myös uusia pelimuotoja kuten shoot out ja scramble arvotuin parein.

Kilpailut pelataan Classicilla ellei toisin mainita

Senioreiden oma reikäpelimestaruuskisa kesä-heinä-elokuu
Seniorien scramblekilpailu kesä-heinä-elokuu
Pekan Leivän kisa tänä vuonna scramble parikisana tiistaina 11.6.2024
Kestävyyskisa pelataan heinäkuussa (36 reikää) maanantaina 8.7.2024
 Seniorimestaruudet ratkotaan 27. – 28.7 , sarjat M50, M65,M75,N50 ja N65
Kahden mailan kilpailu maanantaina 2.9.2024
Ryder Cup JunnuSennut vastaan SennuSennut 
sunnuntaina 15.9.2024
Kinkkukisa päättää kilpailukauden ulkona torstaina 3.10.2024. Pelataan parikilpailuna.

Kilpailukautta voidaan jatkaa simulaattorissa talven aikana, mikäli siihen avautuu mahdollisuus myös Vierumäellä. Päivämääriin voi tulla muutoksia kentän tai seuran tapahtumien johdosta

Seuratoiminta:
Järjestetään pelimatka Laukaan Peurunkagolfiin torstaina 8.8.2024. Vastavuoroisesti laukaalaiset tulevat Vierumäelle.

Osallistutaan Vierumäki Challenge Tourin järjestelyihin 15-18.8.2024 vapaaehtoisvoimin.
Kannustetaan seuran senioreja osallistumaan runsaslukuisesti alueen yhteisiin senioritapahtumiin ja osatavoitteena myös kilpailullinen menestys.

Talviharjoittelu 2019-2020

Uudet Padel kentät Vierumäki-hallilla pienensivät golfin talviharjoittelun tiloja. Tällä hetkellä käytössä on vain kuusi lyöntipaikkaa sekä pienemmät lähipelialueet. Tämän johdosta emme kykene totutulla tavalla tarjoamaan seurana seuran talviharjoitteluvuoroja jäsenistölle.

ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenteri 2019

Löydät ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenterin tästä. Sivuilta löydät myös printtiversion, joka on kätevää printata esimerkiksi jääkaapin oveen ja/tai työpaikan seinälle. Tervetuloa kisoihin ja tapahtumiin mukaan!!