Harrasteryhmä

Kauden alkaessa aloitetaan yhdellä harrasteryhmällä, joka on tarkoitettu 7-18 vuotiaille nuorille. Harjoitusten sisällä nuoret jaetaan sopiviin ryhmiin tason / iän mukaan. Mikäli harrastajien määrä / ikähaarukka kasvaa merkittävästi, katsotaan harrasteryhmien lisääminen ja nuorten selkeämpi jako omiin ryhmiinsä edulliseksi.  Esim. Tsemppi-Harraste & Challenge-Harraste.

Harjoituskausi: 15.5. – 25.9.2023. (mahdolliset muutokset säävarauksilla)
Harjoitukset aina maanantaisin klo 17:30 – 19:00
Viikosta 21 lähtien parittomat viikot ovat aina pelikertoja Coach -kentällä ja parilliset viikot treenataan Classic-kentän harjoitusalueella.

Ensikertalaisille 2 veloituksetonta tutustumiskertaa harjoituksiin! 
Koko kauden hinta 80€/junnu – Maksu seuran tilille: OP FI75 5045 0640 0528 21 Viesti ”Junnu / Oma nimi”

Harjoituksissa keskitytään monipuolisesti liikunnallisiin perustaitoihin ja golfin perusteisiin. Kannustetaan harjoittelemaan ja kisailemaan omien mieltymysten mukaisesti. Positiivinen ja kannustava ilmapiiri toimii harjoitusten perustana. Ei vaadi aiempaa kokemusta tai omia välineitä. Jokainen harjoitusryhmä tekee omat pelisääntönsä. Aktiiviset, tsempparit ja kehittyneimmät juniorit palkitaan kauden lopussa pikkupokaalein.

Harrastajaryhmien valmennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat golfohjaajat, apunaan Ville Vaimala.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Mikko Ylönen (044 765 6832)
[email protected]

 

Kilparyhmä

Ryhmä harjoittelee erillisen suunnitelman mukaan läpi vuoden. Juniorit valitaan ryhmään. Valinnasta vastaavat valmentajat ja juniorivastaava. Kilparyhmän valmentajana toimii Ville Vaimala, joka vastaa ryhmän toiminnasta ja harjoittelusta.

 

Kilpailutoiminta

Junioreille järjestetään säännöllisesti kisailuja ja kilpailuja seuran sisällä esim. viikkokisat, harrasteharjoitusten yhteydessä järjestettävät kisailut ja seuran avoimet kilpailut.  Kilparyhmäläiset pelaavat golfliiton järjestämiä juniorikiertueita ja jokaiselle pelaajalle suunnitellaan omaa tasoa vastaava kilpailukalenteri ja pääkiertue. Seura tukee taloudellisesti edellä mainittuihin kilpailuihin osallistuvia junioreita kulukorvausohjeiden mukaisesti. Tämän avulla kynnystä kilpailuihin osallistumiseen pyritään madaltamaan seuran toimesta.

 

Junioripelioikeudet: 

Junioripelioikeus 2023 – alle 21v
Classic & Coach tai Cooke – ota yhteyttä Toimistopäällikkö Laura Mesiäiseen (045 128 1638)

 

Seuratoimijat (ohjaajat, toimikunta ja vanhemmat): 

Nuorisotoimikunta kokoontuu suunnittelemaan toimintaa tarvittaessa, mutta kuitenkin vähintään jokaisen kauden alussa. Ohjaajille järjestetään säännöllistä sisäistä koulutusta ja opetusta seuran pron Ville Vaimalan toimesta. Toimintaan sitoutuneita ohjaajia on 4 ja apuohjaajia tarpeen mukaan. Ville pyrkii olemaan säännöllisin välein harjoituksissa mukana kilpajunioreiden kanssa. Kaikkien seuratoiminnassa mukana olevien kesken tehdään pelisäännöt. Uudet toimintaan sitoutuneet ohjaajat pääsevät osallistumaan Golfohjaajan peruskurssille (1. ja 2.-taso) seuran kustantamana.

Yhteistyötahot

Nuorisotoimintaa viedään eteenpäin seuraavien yhteistyötahojen kanssa: Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy ja Sportif Finland Oy.

Veikka Viskarille pojat-18 SM-reikäpeli kultaa

ViGS:n juniori Veikka Viskari voitti pojat-18 SM-reikäpeli kultaa Karelia golfissa Kontioniemellä.

ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenteri 2019

Löydät ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenterin tästä. Sivuilta löydät myös printtiversion, joka on kätevää printata esimerkiksi jääkaapin oveen ja/tai työpaikan seinälle. Tervetuloa kisoihin ja tapahtumiin mukaan!!