NAISTOIMIKUNTA 2021:

Naisille suunnatusta toiminnasta vastaa naistoimikunta. Naistoimikunnan päätavoitteena on edistää naisten golfin harrastamista ja parantaa naisjäsenten valmiutta lajin harrastamiseen. Toimikunta pyrkii kasvattamaan naisten ja tyttöjen määrää vuosittain sekä aktivoimaan entistä enemmän naisia mukaan seuran toimintaan. Naisille suunnattua viestintää kehitetään ja sosiaalista mediaa hyödynnetään mahdollisimman paljon. Toimikunta järjestää naisille suunnattuja kisoja sekä ystävysotteluita.

Tavoitteet:

Pääteemana kaudella 2021 on yhteisöllisyyden lisääminen ja naisten aktivointi mm. osallistumaan järjestettäviin tapahtumiin – mm. kilpailuihin. Tiedottamista tehostetaan; säännöllinen tiedottaminen tapahtumista ja ilmoittautuminen tapahtumiin keskitetysti.

Naistoimikunnan jäsenet kaudella 2020: Anne Valkjärvi (pj, lady kapteeni), Maritsa Ilkka, Eva Laanti, Riikka Pöllänen, Päivi Sinkkonen, Kirsti Varis, Anna-Liisa Tilus ja Martha Nipuli.

Toiminta:

Alkavan kauden tapahtumat alkavat varmistua, toki korona voi tuoda tähän vielä muutoksia. Lisäyksiä voi myös tulla, joten seuraa Vigsin sivuja www.vigs.fi . Tiedottaminen myös Facebook-ryhmän kautta VIGS Ladyt, liity mukaan jollet jo ole!

Avajaistapahtuma

Avajaistapahtuma pidetään lauantaina 15.5. Kokoonnumme Cooken rangelle klo 13, jossa Vierumäen prot Marko ja Ville kertaavat kanssamme golfin perusasioita. Sen jälkeen Coachille pelaamaan (greenfee). Varattu 5 lähtöä ja pelimuotona rento ryhmäkisa.

Opetusklinikat, naiset

Marko ja Ville jatkavat viime kesän suosittuja jäsenklinikoita Cooken rangella. Viime vuonna toivottiin että ne aloitettaisiin jo alkukaudesta, ja niin tehdäänkin. Alla päivämäärät ja kellonajat.

La 22.5. klo 17-18
La 29.5. klo 17-18
La 5.6. klo 17-18
La 12.6. klo 17-18
Su 4.7. klo 13-14
Ke 14.7. klo 17-18
La 31.7. klo 17-18
La 14.8. klo 17-18
Su 15.8 klo 13-14
28.8. klo 17-18

Ystävyysottelut

Helatorstaina 13.5. klo 10 alkaen pelataan ystävyysottelu Rönnäsissä SGR:n kanssa, omat kyydit sinne. KoskiGolfin kanssa ystävyysottelu on sunnuntaina 1.8. (yhteiskuljetus).

Pelimatka

Keskiviikkona 7.7. teemme pelimatkan Nokialle River Golfiin mukavan yhdessäolon ja pelikierroksen merkeissä.  Yhteiskuljetus, bussi lähtee aamutuimaan Vierumäeltä ja pelit Riverissä 12.30 alkaen. Tarkemmat tiedot, lähtöajat, hinta jne. päivittyvät Golfboxin info-sivuille.

Ladies Open

Jo perinteinen Ladies Open pelataan Cookella lauantaina 14.8. alk. klo 9.00.

Kapteenskan Mulligan

Kausi päätetään Kapteenskan Mulliganeihin lauantaina 18.9. alk. 9.00 Classicilla, jonka jälkeen yhteinen tilaisuus Pavilla.

Birdiepuut ja Eclectic-kierros 1.5. – 18.9.

Merkitkää tekemänne birdiet ja kiinnittäkää lappu pukuhuoneen seinällä olevaan tauluun. Birdiet kerätään sekä Classicilta että Cookelta. Kapteenskan Mulliganien yhteydessä arvotaan voittaja, jokainen birdie on yksi arvontalippu.

Eclectic: kerätään taas kauden ihannekierrosta, jossa joka väylän paras lyöntipelitulos on eclectic-kierroksen tuloksessa, jokainen siis ylläpitää itse korttiaan. Kapteenskan Mulliganien yhteydessä lasketaan sen hetkisen tasoituksen mukainen pistebogey-tulos ko. kierrokselle.

Ilmoittautumiset

Kaikkiin tapahtumiin ilmoittautuminen Golfboxin kautta. Sinne myös päivittyvät ko. tapahtumaan liittyvät tiedot kuten pelimuoto, hinta jne.

Tule nauttimaan golfista mukavassa seurassa!

Terveisin naistoimikunta

Anne Valkjärvi              anne.valkjarvi(at)gmail.com, puh. 0400 443048

Eva Laanti                    exulaanti(at)gmail.com

Martha Nipuli               martha.nipuli(at)gmail.com

Riikka Pöllänen             riikka.pollanen(at)pp.inet.fi

Päivi Sinkkonen            paivi.t.sinkkonen(at)gmail.com

Anna-Liisa Tilus            anna-liisa.tilus(at)yle.fi

Kirsti Varis                    kirsti.k.varis(at)gmail.com

Maritsa Ilkka                maritsailkka(at)gmail.com

Kapteenskan Mulliganit

Kapteenskan Mulliganit 5.9 klo 14:30 alkaen. Lisätietoja alta.

Ladyjen KoskiGolf ystävyysottelu

Ladyjen ystävyysottelu ViGS-KosG Su 30.8. klo 13.00 alkaen Classic kentällä.

ViGS:n naisten pelimatka Hämeenlinnaan Aulangolle

Naistoimikunta järjestää pelimatkan Hämeenlinnaan Aulangon Eversti kentälle maanantaina 27.7.

Vigsin jäsenien ja naisten golfopetustunnit

Heinäkuun alusta alkaen seura järjestää/tarjoaa opetustunteja Cooken rangella ilmaiseksi jäsenistölle.

Naistoimikunnan tiedote 4.5.2020

Naistoimikunnan terveiset 4.5.2020!!

ViGSin uusi Ladykapteeni esittäytyy

ViGSin uusi Ladykapteeni Anne Valkjärvi esittäytyy Naistoimikunnan sivuilla.

Talviharjoittelu 2019-2020

Uudet Padel kentät Vierumäki-hallilla pienensivät golfin talviharjoittelun tiloja. Tällä hetkellä käytössä on vain kuusi lyöntipaikkaa sekä pienemmät lähipelialueet. Tämän johdosta emme kykene totutulla tavalla tarjoamaan seurana seuran talviharjoitteluvuoroja jäsenistölle.

ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenteri 2019

Löydät ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenterin tästä. Sivuilta löydät myös printtiversion, joka on kätevää printata esimerkiksi jääkaapin oveen ja/tai työpaikan seinälle. Tervetuloa kisoihin ja tapahtumiin mukaan!!