NAISTOIMIKUNTA 2020:

Naisille suunnatusta toiminnasta vastaa naistoimikunta. Naistoimikunnan päätavoitteena on edistää naisten golfin harrastamista ja parantaa naisjäsenten valmiutta lajin harrastamiseen. Toimikunta pyrkii kasvattamaan naisten ja tyttöjen määrää vuosittain sekä aktivoimaan entistä enemmän naisia mukaan seuran toimintaan. Naisille suunnattua viestintää kehitetään ja sosiaalista mediaa hyödynnetään mahdollisimman paljon. Toimikunta järjestää naisille suunnattuja kisoja sekä ystävysotteluita.

Tavoitteet:

Pääteemana kaudella 2020 on yhteisöllisyyden lisääminen ja naisten aktivointi mm. osallistumaan järjestettäviin tapahtumiin – mm. kilpailuihin. Tiedottamista tehostetaan; säännöllinen tiedottaminen tapahtumista ja ilmoittautuminen tapahtumiin keskitetysti.

Naistoimikunnan jäsenet kaudella 2020: Anne Valkjärvi (pj, lady kapteeni), Maritsa Ilkka, Eva Laanti, Riikka Pöllänen, Päivi Sinkkonen ja Kirsti Varis.

Toiminta:

Kauden avajaiset pidetään 25.4., jossa käydään läpi tulevaa kauden ohjelmaa sekä mm. tutustutaan uuteen golfmuotiin, nautitaan Resortin antimista ja pidetään arpajaiset.

Kesän aikana pidetään 3 naisten peli-iltaa, kukin eri kentällä (Cooke, Classic, Coach). Pelimuodot ja –ryhmät joka tapahtumassa erilaiset. Ladies Open järjestetään 4.7. Classicilla.

Ystävyysottelut perinteiden mukaisesti on helatorstaina 21.5. Rönnäsissä, jonne yhteiskuljetus ja elokuussa Vigs emännöi KoskiGolfia Vierumäellä.

Kapteenskan mulligan kisa syyskuussa (=päättäjäiset).

Osallistutaan seuran järjestämiin koulutustilaisuuksiin. Birdie-puut sekä Classicille että Cookelle. Samoin jatketaan Eclectic-kierroksen keräämistä (koko kesän kestävä ihannekierroksen taltiointi).

Kapteenskan Mulliganit

Kapteenskan Mulliganit 5.9 klo 14:30 alkaen. Lisätietoja alta.

Ladyjen KoskiGolf ystävyysottelu

Ladyjen ystävyysottelu ViGS-KosG Su 30.8. klo 13.00 alkaen Classic kentällä.

ViGS:n naisten pelimatka Hämeenlinnaan Aulangolle

Naistoimikunta järjestää pelimatkan Hämeenlinnaan Aulangon Eversti kentälle maanantaina 27.7.

Vigsin jäsenien ja naisten golfopetustunnit

Heinäkuun alusta alkaen seura järjestää/tarjoaa opetustunteja Cooken rangella ilmaiseksi jäsenistölle.

Naistoimikunnan tiedote 4.5.2020

Naistoimikunnan terveiset 4.5.2020!!

ViGSin uusi Ladykapteeni esittäytyy

ViGSin uusi Ladykapteeni Anne Valkjärvi esittäytyy Naistoimikunnan sivuilla.

Talviharjoittelu 2019-2020

Uudet Padel kentät Vierumäki-hallilla pienensivät golfin talviharjoittelun tiloja. Tällä hetkellä käytössä on vain kuusi lyöntipaikkaa sekä pienemmät lähipelialueet. Tämän johdosta emme kykene totutulla tavalla tarjoamaan seurana seuran talviharjoitteluvuoroja jäsenistölle.

ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenteri 2019

Löydät ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenterin tästä. Sivuilta löydät myös printtiversion, joka on kätevää printata esimerkiksi jääkaapin oveen ja/tai työpaikan seinälle. Tervetuloa kisoihin ja tapahtumiin mukaan!!