MIESTOIMIKUNTA 2019:

Miestoimikunta järjestää yli 21-vuotiaille miehille toimintaa (painopiste 21-50v miehet) pilke silmäkulmassa. Tavoitteena on pyrkiä aktivoimaan miehiä yhä enemmän mukaan seuran toimintaan ja kehittää rentoa yhdessäoloa sekä kulttuuria läpi seuran sekä klubihengen.

Miestoimikunnan jäsenet kaudella 2019 ovat Tomi Siltala, Jyrki Aaltonen ja Jarmo Airamo (pj).

 • Shootout Coachilla perjantaina 26.7. illalla
  • Aloitetaan teeltä 1 ja pelimiesten määrän mukaan suunnitellaan etukäteen 2-3 vaihtoehtoista toteutustapaa
  • Osallistujamääräarvio 20
  • Osallistumismaksu 10 euroa
  • Vuokrataan 2 mökkiä, missä halukkaat saavat tapahtuman yhteydessä saunoa ja max. 16 halukasta myös yöpyä; mökille saunamakkarat, sinapit ja perunasalaatit + kahvia ja kahvimaitoa.
  • Voittajalle palkintona osallistuminen maksutta seuran 7.-8.9. järjestämälle pelireissulle eteläiseen naapurimaahan Viroon

The ShootOut säännöt:

Pelaajat arvotaan ilmoittautumisen mukaan peliryhmiin tasoitusjärjestyksessä siten, että pienin tasoitus ryhmään 1, seuraava ryhmään 2 jne… Ryhmien määrä riippuu osallistuvien pelaajien määrästä seuraavasti:

Osallistujia 1-9 – peliryhmiä 1
Osallistujia 10-18 – peliryhmiä 2
Osallistujia 19-27 – peliryhmiä 3
Osallistujia 28-36 – peliryhmiä 4
Osallistujia 37-45 – peliryhmiä 5

Ryhmien lähtöteet arvotaan klo 17:45 Coachin ensimmäisellä teepaikalla Miestoimikunnan toimesta. Lähtöteet ovat kentän teepaikkojen järjestyksessä 1,2,3,4,5 riippuen ryhmien määrästä. Kilpailu alkaa klo 18:00.

Pelaajat lyövät aina tasoitusjärjestyksessä keltaiselta teepaikalta siten, että pienin tasoitus lyö ensin. Muutoin pyritään noudattamaan ready golf -periaatetta – valmiina oleva pelaaja voi pelata ennen kauempana olevaa pelaajaa. Reiän huonoimman tuloksen tehnyt pelaaja putoaa pois pelistä. Jos huonoimman saman
tuloksen tehneitä on useampi kuin yksi, nämä pelaajat pelaavat sudden death -pudotuksen.

Sudden Death -pudotus
Sudden death pudotus pelataan greenibunkkerista, jonka arpoo tee-tikulla yksi jatkoon päässyt pelaaja niin, että hän heittää greenillä teen: Teen osoittamasta tai myötäpäivään teen osoittamasta ensimmäisestä bunkkerista pelataan. Bunkkerin saa haravoida aina ennen lyöntiä. Pelaajat arpovat lyöntijärjestyksen tee-
tikulla normaaliin tapaan. Pallo asetetaan bunkkerin pohjalle niin, että se on tasaisella – ei ala- tai ylämäessä.

Pelaajien on pelattava suurin piirtein samasta paikasta. Pallo pelataan reikään asti ja huonoimman tuloksen tehnyt putoaa. Jos edelleen huonoimman tuloksen tehneitä on vähintään kaksi, niin he pelaavat uudelleen samasta bunkkerista – muut paremman tuloksen tehneet sudden death -pelaajat pääsevät jatkoon. Näin
jatketaan niin monta kertaa kunnes huonoimman tuloksen tehnyt selviää…

Finaali
Finaaliin pääsee mukaan jokaisen peliryhmän viimeinen putoamaton pelaaja. Finaalireiät ovat seuraavat riippuen peliryhmien määrästä:
5 peliryhmää – reiät 4,5,6,7
4 peliryhmää – reiät 4,5,7
3 peliryhmää – reiät 4.7
2 peliryhmää – reikä 7
1 peliryhmä – normaali reikäjärjestys

Finaalissa ei ole sudden death -pudotusta, vaan huonoimman tuloksen tehneet pelaavat saman reiän uudelleen kunnes parempi on selvillä.

Kilpailumaksu on 10€, joka suoritetaan käteisellä Coachin 1. teepaikalla klo 17:30 lähtien Miestoimikunnan edustajille.

Kilpailussa pudonneille on järjestetty virvokkeita golfautossa, joka kiertää ryhmien välillä jonkun pudonneen pelaajan toimesta. Kilpailun jälkeen on varattu 2 mökkiä Classicin taukokioskin läheisyydestä Kuntokylästä (1 ja 4), joissa voi majoittua 15 pelaajaa yöksi, sekä saunoa – omat pyyhkeet mukaan. Tarjolla makkaraa, perunasalaattia, kahvia ja piparia…

*****

Kaikista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin seuran verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa (Facebook), kuukausitiedotteissa ja mahdollisuuksien mukaan caddiemasterin tiskillä pöytästandeilla.

Talviharjoittelu 2019-2020

Uudet Padel kentät Vierumäki-hallilla pienensivät golfin talviharjoittelun tiloja. Tällä hetkellä käytössä on vain kuusi lyöntipaikkaa sekä pienemmät lähipelialueet. Tämän johdosta emme kykene totutulla tavalla tarjoamaan seurana seuran talviharjoitteluvuoroja jäsenistölle.

ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenteri 2019

Löydät ViGS:n kilpailu- ja tapahtumakalenterin tästä. Sivuilta löydät myös printtiversion, joka on kätevää printata esimerkiksi jääkaapin oveen ja/tai työpaikan seinälle. Tervetuloa kisoihin ja tapahtumiin mukaan!!