KLUBI- JA TASOITUSTOIMIKUNTA 2019:

Klubi- ja tasoitustoimikunta luo tapahtumia sekä tilaisuuksia jäsenistölle (Me-hengen parantaminen) ja vastaa lisäksi tasoitustoiminnasta. Tavoitteena on saada jäsenistöä osallistumaan mahdollisimman aktiivisesti seuran toimintaan ja saada tämän aktiivien joukon kasvamaan vuosi vuodelta. Lisäksi toimikunta pyrkii aktiivisesti saamaan palautetta ja kehitysehdotuksia jäsenistöltä tapahtumiin liittyen ja siihen perustuen kehittämään toimintaa yhdessä Vierumäki-yhtiöiden kanssa.

Klubitoimikunta järjestää perinteiset seuraottelut, seuran jäsenistölle suunnatun Challenge Tourin yhteydessä järjestettävän tapahtuman ja syyskuussa pelimatkan Viroon sekä kauden päättäjäiset. Vaikkakin Me-hengen kasvattaminen kuuluu toimikunnan vastuulle, mutta siihen toivotaan myös jokaisen jäsenen omaa panosta.

Tiivistettynä: Kilpailutoimikunta vastaa kisasta ja klubitoimikunta puolestaan kaikesta toiminnasta kisan jälkeen. Toimikunnan mottona on: ”Nautinnon kautta vähemmän lyöntejä”.

  • Toimikunta järjestää kaudella 2019 jäsenille tapahtuman Challenge tourin yhteydessä edellisen vuoden tapaan Cooken 7. reiän läheisyydessä.
  • Syyskuussa järjestetään Viroon pelimatka jäsenistölle.
  • Lisäksi syyskuussa järjestetään kauden päättäjäistapahtuma illanviettoineen.
  • Toimikunta sopii ja järjestää seuraottelut Hartolan ja Laukaan kanssa.

Klubi- ja tasoitustoimikunnan jäsenet: Jyrki Aaltonen (PJ), Pekka Aalto, Mia Himanen, Repe Harmanen ja Jukka Pekkala.