ViGS ry JÄSENEDUT 2019

 

1. Golfliiton jäsenyys sekä tasoituksen ylläpito

Vierumäen golfseuran (ViGS) jäsen saa jäsenmaksun maksettuaan Suomen Golfliiton jäsenkortin eBirdien, joka oikeuttaa pelaamaan muilla kentillä green fee-maksua vastaan. Seura vastaa jäsenen tasoituksen ylläpidosta caddie mastereiden toimesta.

Jäsen on vakuutettu Suomen Golfliiton vakuutusturvalla johon kuuluu tapaturma- ja vastuuvakuutus, katso lisätiedot tästä.

Jäsenet saavat Suomen Golfliiton julkaiseman Golflehden kotiin kannettuna kuitenkin niin, että lehtiä lähetetään yksi (1) kappale per talous.

Jäsenillä on oikeus Suomen Golfliiton jäsenetuohjelmaan, katso jäsenedut tästä.

2. ViGS:n pelioikeuksien käyttö

Jäsenillä on oikeus käyttää Vierumäen Golfseuran omistamia pelioikeuksia Cooke- ja Classic-kentille niin, että jäsen maksaa 15€ pelaamisestaan per kerta caddiemasterille. Pelioikeuksia seuralla on käytössä päivittäin 8kpl Cookelle ja 2kpl Classicille. Pelioikeuksia käytetään varausjärjestyksessä.

Kullakin jäsenellä on oikeus varata neljä (4) kertaa pelioikeus käyttöönsä Cookelle ja kaksi (2) kertaa Classicille.
• Varaukset on aina tehtävä golfbox:n kautta
• Kaikki varaukset lasketaan jäsenen 4+2 pelioikeuksista (ml. saman päivän tehdyt varaukset)

Etukäteen varatut pelioikeudet on aina peruttava golfboxista. Samoin tulee muistaa peruuttaa varattu tiiaika. Muutoin tiiajan varauksesta peritään voimassaolevan hinnaston mukainen ”no-show” maksu. Maksuvälineinä käy käteinen, Visa electron, ja debit/credit Visa sekä Master Card. Pelioikeutta ei voi käyttää kilpailujen yhteydessä.

3. Challenge Tour

ViGS järjestää jäsenilleen tapahtuman Challenge Tour kilpailun yhteydessä. Jäsenenä pääset seuraamaan kisaa aitiopaikalta.

4. Mestaruuskilpailut

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran mestaruuskilpailuihin ilman kilpailumaksua. Kenttäyhtiöt sen sijaan veloittavat kilpailuun osallistumisesta kulloinkin voimassa olevan maksun, jota ei luonnollisesti peritä niiltä pelaajilta joilla on voimassaoleva pelioikeus kulloinkin pelattavana olevalle kentälle

5. Osallistumisoikeus seuran kisoihin ja tapahtumiin

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämiin kilpailuihin, tapahtumiin ja toimintaan näiden osalta määrättyä vastiketta vastaan.

6. Talviharjoittelu

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämään talviharjoitteluun Vierumäki-hallissa. Harjoitusvuoro sunnuntaisin 1300-1400 ja sen on ilmainen ViGS jäsenelle.

7. Kilpailumatkakorvaukset

Edustuspelaajilla on oikeus saada korvausta kilpailukuluistaan edustaessaan Vierumäen Golfseuraa matkakorvaussäännöstön mukaisesti.

8. Junioriedut

Juniorijäsenellä on oikeus maksettuaan liittymismaksun seuraan osallistua yhden kerran vastikkeetta seuran junioriharjoituksiin yhden kauden (kesä tai talvi) aikana. Tämän jälkeen harjoituksista peritään kulloinkin voimassaoleva kausimaksu.

Seura järjestää seuran juniorijäsenille (alle 21 vuotiaille) junioripelioikeuksia seuran kotikentille, jotka ovat kaikkien juniorijäsenten haettavissa kulloinkin määrättyjen ehtojen mukaisesti:

Pelioikeudet 3-12 –vuotiaille Coach-kentälle
3-8 v. pelioikeus Coach-kentälle 0€
9-12 v. Coach-kentän pelioikeus 90€

Pelioikeudet Classic- ja Cooke-kentälle alle 21-vuotialille
0-15v. pelioikeus Classic- ja Cooke-kentälle 240€
16-21v. pelioikeus Classic- ja Cooke-kentälle 290€

9. Jäsentiedotteet

Jäsenellä on oikeus saada seuran tiedotteita sähköpostiosoitteeseensa sen jälkeen kun tämä on annettu ja tallennettu seuran jäsenrekisteriin. Ilmoita sähköpostiosoitteesi: [email protected]

10. Yhteistyökumppanit

Vierumäki hallilla toimivaan Sportif urheiluliikkeeseen VIGS:n jäsen saa aina 10% alennuksen esittämällä eBirdie tasoituskortin. Samalla tuet ViGS:n juniorityötä.

Vierumäellä toimivat eri palveluiden tarjoajat kohdistavat tarjouksia Vierumäen Golfseuran jäsenille, joita on mahdollista käyttää jäsenkorttia (eBirdie) vastaan.

Jäsenhakemuslomakkeeseen –>