ViGS ry JÄSENEDUT 2024

1. Golfliiton jäsenyys sekä tasoituksen ylläpito

Vierumäen golfseuran (ViGS) jäsen saa jäsenmaksun maksettuaan Suomen Golfliiton jäsenkortin eBirdien, joka oikeuttaa pelaamaan muilla kentillä green fee-maksua vastaan. Seura vastaa jäsenen tasoituksen ylläpidosta caddie mastereiden toimesta.

Jäsen on vakuutettu Suomen Golfliiton vakuutusturvalla johon kuuluu tapaturma- ja vastuuvakuutus, katso lisätiedot tästä.

Jäsenet saavat Suomen Golfliiton julkaiseman Golflehden kotiin kannettuna kuitenkin niin, että lehtiä lähetetään yksi (1) kappale per talous.

Jäsenillä on oikeus Suomen Golfliiton jäsenetuohjelmaan, katso jäsenedut tästä.

2. ViGS:n pelioikeuksien käyttö

Jäsenillä on oikeus käyttää Vierumäen Golfseuran omistamia pelioikeuksia Cooke- ja Classic-kentille niin, että jäsen maksaa 35€ pelaamisestaan per kerta caddiemasterille. Pelioikeuksia seuralla on käytössä päivittäin 8kpl Cookelle ja 4kpl Classicille. Pelioikeuksia käytetään varausjärjestyksessä.

Kullakin jäsenellä on oikeus varata neljä (4) kertaa pelioikeus käyttöönsä sekä Cookelle että Classicille.

  • Varauksen voi tehdä aikaisintaan 7 päivää ennen peliä.
  • Pelioikeutta ei voi käyttää kilpailuihin.
  • Varaukset tehtävä Wisegolfin kautta – ohjeet TÄÄLLÄ

Etukäteen varatut pelioikeudet on aina peruttava ottamalla yhteys Caddie Masteriin. Samoin tulee muistaa peruuttaa varattu tiiaika. Muutoin tiiajan varauksesta peritään voimassaolevan hinnaston mukainen ”no-show” maksu. Maksuvälineinä Visa electron, ja debit/credit Visa sekä Master Card. Pelioikeutta ei voi käyttää kilpailujen yhteydessä.

3. Mestaruuskilpailut

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran mestaruuskilpailuihin ilman kilpailumaksua. Kenttäyhtiöt sen sijaan veloittavat kilpailuun osallistumisesta (ei kilpailumaksu) kulloinkin voimassa olevan 50%:n Green Fee maksun, jota ei luonnollisesti peritä niiltä pelaajilta joilla on voimassaoleva pelioikeus kulloinkin pelattavana olevalle kentälle

4. Osallistumisoikeus seuran kisoihin ja tapahtumiin

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämiin kilpailuihin, tapahtumiin ja toimintaan näiden osalta määrättyä vastiketta vastaan.

5. Pro-tunnit

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämille tunneille pro:n johdolla kaudella 2024.

6. Kilpailumatkakorvaukset

Edustuspelaajilla on oikeus saada korvausta kilpailukuluistaan edustaessaan Vierumäen Golfseuraa matkakorvaussäännöstön 2023 mukaisesti.

7. Junioriedut

Juniorijäsenellä on oikeus maksettuaan liittymismaksun seuraan osallistua yhden kerran vastikkeetta seuran junioriharjoituksiin yhden kauden (kesä tai talvi) aikana. Tämän jälkeen harjoituksista peritään kulloinkin voimassaoleva kausimaksu.

Edulliset junioripelioikeudet on hankittavissa vierumakigolf.fi:n kautta.

8. Jäsentiedotteet

Jäsenellä on oikeus saada seuran tiedotteita sähköpostiosoitteeseensa sen jälkeen kun tämä on annettu ja tallennettu seuran jäsenrekisteriin. Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi: [email protected].

9. Yhteistyökumppanit

Vierumäki hallilla toimivaan Sportif urheiluliikkeeseen VIGS:n jäsen saa aina 10% alennuksen esittämällä eBirdie tasoituskortin. Samalla tuet ViGS:n juniorityötä.

Vierumäellä toimivat eri palveluiden tarjoajat kohdistavat tarjouksia Vierumäen Golfseuran jäsenille, joita on mahdollista käyttää jäsenkorttia (eBirdie) vastaan.

Jäsenhakemuslomakkeeseen –>