Erittäin hyvää golfkautta 2018 kaikille Vierumäen golfseuran jäsenille,

Viime viikonloppuna koitti viimein se hetki kun Cooke avattiin ja nyt pääsemme nauttimaan golfkaudesta 2018. Alkukaudesta kentät vaativat paljon hoitotoimenpiteitä jotta pääsisimme nauttimaan mahdollisimman hyvistä kentistä koko kauden ajan. Annetaan siis kentillä tilaa kentänhoitajille tehdä heidän työnsä hyvin. Lisäksi toivon, että jokainen kiinnittää ekstra huomiota omaan tekemiseen -> korjataan alastulojäljet, laitetaan divotit takaisin ja pidetään tuolta yleisestä siisteydestä. Näin toimimalla saamme kentät nopeasti kuntoon. Classic vaatii vielä hieman aikaa kuivuakseen jotta pääsemme kentälle. Viimeiset muutostyöt alkavat Classicilla välittömästi, mutta toivottavasti elokuussa pääsemme nauttimaan täysin uudesta Classicista. En malta odottaa, kun pääsemme testaamaan 30v vanhaa kenttää uudistettuna. Sen jälkeen meillä on kaksi huippukenttää käytössä Vierumäellä. Olen varma, että Alan Strachan henkilöstöineen saa molemmat kentät huippukuntoon 2018 aikana. Alan on maailman kärkiosaajia omalla alallaan ja minulla on 100% luotto hänen tekemistä kohtaan. Hienoa, että olemme saaneet kyseisen henkilön Vierumäelle hommiin.

30v juhlavuoteen liittyen aloitamme sosiaalisen median kampanjan. Se tullaan julkaisemaan lähiaikoina, kunhan viimeiset muutokset / korjaukset saadaan kuntoon. Teemana on ViGS 30v. Ideana on saada juhlavuoteen liittyen paljon kuvia Facebookkiin, Twitteriin ja Instagramiin. Kauden päätteeksi valitaan voittaja joka palkitaan. Informoimme tästä kampanjasta lisää lähiviikkojen aikana sosiaalisen median kanavilla.

Muistutuksena vielä 19.5 kauden avaus kello 10.00 alkaen Paviljongilla. Tapahtumassa kuulette lisää kaudesta 2018, voitte osallistua erilaisiin leikkimielisiin kisoihin (lähipeli, pisin draivi jne), Pro Shop Koipparin muotinäytös, ilmaiset rangepallot, keittolounas ilmaiseksi, kapteenien avauslyönnit ja paljon muuta. Kello 12.00 alkaa avauskisa Classicilla. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Tapahtumaan voitte tutustua tarkemmin klubitoiminnan sivuilla.

Historiikki projekti on edennyt hyvin. Olen päässyt tutustumaan Kalle Virtapohjan ja Riina Haran teksteihin ja ne ovat erittäin mieluisaa luettavaa. Ennakkomarkkinointi pyritään käynnistämään toukokuun aikana ja siitä tiedotamme jäsenistöä sähköpostilla sekä seuran sivuilla. Mikäli ette ole vielä käyneet tutustumassa seuran sivuihin, suosittelen tekemään sen mahdollisimman pikaisesti. Sivuilta löydätte paljon tietoa toukokuuhun ja kesään liittyen. Etusivun artikkeleihin laitamme aina uutisia ja linkkejä muiden sivujen päivityksiin.

Seuran puheenjohtajan minulla on yksi tärkeä pyyntö kautta 2018 varten. Haluaisin, että jokainen meistä nauttisi mahdollisimman paljon rakkaasta lajistamme. Hyvän fiiliksen tulisi näkyä kaikessa toiminnassa. Iloisuus ja mukava yhdessä tekeminen näkyy ja tarttuu. Yritetään saada nostettua klubihenki uudelle tasolle mukavana puheen sorinana ja positiivisuutena klubeilla, osallistutaan aktiivisesti seuran tapahtumiin ja pidetään lippua korkealla myös pelatessamme muilla kentillä. Mikä onkaan sen mukavampaa kuin tulla klubille missä kaikki hymyilevät, tunnelma on mukaansa tempaava ja kaikilla on silmin nähden hyvä olla.

Toukokuussa toiminta aktivoituu. Tarkempaa tietoa kaikista tapahtumista saatte parhaiten seuran nettisivuilta. Tässä muutamia nostoja toukokuun tapahtumista:

  • Kauden avaustapahtuma 19.5 klo 10.00 alkaen Paviljongilla ja päälle klo 12.00 alkaen kisa Classicilla. Listää tietoa tapahtumasta tästä.
  • Naisten ystävyysottelu Rönnäsiä vastaan tulee pian. Lisäksi ViisLeideistä kisat alkaa. Lisää informaatiota löydät tästä.
  • Viikkokisat alkaa. Lisäksi muistakaa ilmoittautua reikäpeleihin sekä perhemaljaan. Kilpailutoimikunnan tiedotteeseen pääsette tästä. Kauden kisoihin pääsette tutustumaan parhaiten kilpailut ja tapahtumat sivuilta sekä niiden alasivuilta.
  • Senioreiden aktiivinen toiminta jatkuu. Tiedotteeseen pääsette parhaiten tästä.

Nautitaan golfista!! Ja nähdään 19.5 Vierumäellä. Silloin meillä on hyvä paikka keskustella kaudesta 2018 lisää.

Terveisin seuran puheenjohtaja, Juuso Ilkka.