Kausi käynnissä ja kentät kunnossa

 

Tervehdys ViGS:n jäsenet.

Golfkausi 2021 on lähtenyt vauhdilla käyntiin, niin meidän kentillämme Vierumäellä, kuin muuallakin Suomessa. Golfliiton tilastojen mukaan rekisteröityjä pelaajia on tullut lisää tällä kaudelle enemmän kuin viime kaudella vastaavana aikana. Näin on tapahtunut myös meillä. ViGS:n jäsenmäärä on kasvanut ilahduttavasti ja on kesäkuun lopussa 1728.

Eri puolille Suomea kiirinyt tieto molempien kenttien erinomaisesta kunnosta sekä Lahden Golfin mukaan tulo Cooken pääomistajaksi, ovat tuoneet kentillemme pelaajia muista seuroista, hyvä niin, sillä kentät on tehty käytettäväksi.

Alkukaudesta keskustelua herätti erityisesti edellisistä kausista muuttuneet varausoikeudet ja greenfee-hinnoittelu sekä erityisesti osakkailla olleet vieraskenttien pelioikeuksien muutokset. Nyt keskustelu on mielestäni laantunut, vaikkakaan ei kokonaan loppunut. Tässä yhteydessä on syytä kuitenkin korostaa sitä, että em. asiat ovat kenttäyhtiöiden tekemiä päätöksiä.

Omalta osaltani voin todeta, että puheenjohtajuuden kolme (3) ensimmäistä kuukautta ovat sujuneet vauhdikkaasti. Pääasia on ollut asioihin, sidosryhmiin ja toimintatapoihin tutustumisessa. Seura on hyvässä kunnossa ja talous tasapainossa.

Voin ylpeänä todeta, että seuran hallituksessa on innokkaita omien toimikuntiensa vetäjiä, jotka ovat tehneet hyvän toimintasuunnitelma talven aikana. Toimintasuunnitelmaa toteutetaan kilpailu-, koulutus- yms. tapahtumina. Osallistumalla tapahtumiin, me ViGSiläiset voimme vaikuttaa tulevien pelikausien tapahtuma tarjontaan.

Mikäli tieto ei ole kiirinyt kaikille jäsenille, niin kerrottakoon se tässä, että minut valittiin molempien kenttäyhtiöiden hallitukseen kevään yhtiökokouksissa 17.6.2021. Pidän seuran jäsenistön ja yhtiöiden pienosakkaiden edut keskusteluissa aina niiltä osin kuin se suinkin on mahdollista.

 

Lämpimin golfterveisin,

Ilkka