Hyvä ViGS:n jäsen,

Kaudella 2017 kun aloitin seuran puheenjohtajana, niin kiirettä piti koko kevään. Teimme hyvin paljon uudistuksia (nettisivut, visuaalinen ilme, sääntöpäivitys, uudet kilpailut jne) ja tuntui, että olimme koko ajan hieman myöhässä niin tiedottamisen kuin suunnittelun osalta. Tälle kaudelle lähtökohdat ovat täysin erilaiset, nyt olemme valmiina kautta varten vaikka maassa on vielä lunta ja pakkanen paukkuu.

Nyt on ollut mahtavaa aloittaa kauden 2018 suunnittelu. Viime kaudella tehdyt muutokset ovat jo pääosin valmiit ja niiden päälle on ollut hyvä lähteä rakentamaan kautta 2018. Tammikuussa järjestäydyimme hallituksen kanssa ja aloitimme heti vauhdilla ensi kesän suunnittelun. Valmiina ovat vuosikokousta varten niin toimintasuunnitelma kuin myös talousarvio. Nämä asiakirjat antavat vuosikokouksen myötä hallitukselle toiminnan reunaehdot tätä vuotta varten. Toivonkin, että mahdollisimman moni seuran jäsen pääsisi paikalle vuosikokoukseen 11.3. Vuosikokouksessa saa hyvän kuvan tulevasta kaudesta. Samalla tilaisuudessa on hyvä keskustella ja kysellä seuratoimintaan liittyvistä asioista.

Vuosi 2018 on iso juhlavuosi. Seura juhlistaa yhdessä Vierumäki Golf oy:n kanssa 30v golfin historiaa Vierumäellä. Julkaisemme yhdessä oy:n kanssa 30v historiikin. Lisäksi jokainen seuran jäsen pääsee Challenge Tourin kisaviikonlopun aikana juhlistamaan 30v matkaa seuran omiin tiloihin kisan yhteydessä. Syyskuussa juhlistamme Gaala-golfin ja -juhlan merkeissä 30v matkaa sekä samalla palkitsemme kauden 2018 menestyneet pelaajat. Eli 30v näkyy ja kuuluu varmasti tämän vuoden aikana. Hienoa olisi, jos mahdollisimman moni jäsenemme pystyisi osallistumaan näihin tapahtumiin, kasvattamaan sitä kautta me-henkeä ja luomaan yhteisöllisyyttä.

Kauden aikana pyrimme jatkamaan tiedottamisen kehittämistä. Painopiste viestinnässä pyritään siirtämään mahdollisimman paljon seuran nettisivuille www.vigs.fi. Tällä varmistetaan tiedon eheys (tieto vain yhdessä paikassa), tiedon nopeus (sivuja päivitetään koko ajan), tiedon saavutettavuus (tietoon pääsee käsiksi esim kännykällä) ja tiedon jakautuminen (saavutetaan kaikki jäsenet). Paperisesta vuositiedotteesta luovutaan, koska sen suunnittelu, laatiminen sekä lähettäminen ovat hyvin aikaa sekä rahaa vieviä prosesseja, eikä sitä ole koettu tarpeelliseksi jäsenistön parissa. Kohdennamme tästä säästyvät rahat nettisivujen parantamiseen, jotta niistä saataisiin yhä paremmat sekä toimivammat. Etusivusta pyritään saamaan mahdollisimman selkeä ja toiminnallisuus niin, että etusivulta kaikki olisi heti käytettävissä. Lisäksi ry ja oy pyrkivät tiivistämään yhteistä viestintää sekä tiedottamista mahdollisimman paljon tämän vuoden aikana.

Kilpailutoiminnasta saimme viime kaudelta paljon palautetta. Kokeilimme rohkeasti paljon uusia asioita, joista osa toimi ja osa ei. Seura vastaa perinteisten seurakisojen järjestämisestä (viikkokisat, reikäpelit, perhamalja, mestaruuskisat) sekä edelleen toimikuntien omien kisojen järjestämisestä (Vierumäki Ladies Open, seniori- ja juniorikisat jne). Vierumäki Golf oy puolestaan vastaa muiden avoimien kisojen järjestämisestä. www.vigs.fi nettisivuilta löydätte jo paljon ensi kesää koskevaa tietoa mukaan lukien kilpailut. Tietoa päivitetään sitä mukaa kun suunnitelmia tarkennetaan. Lisäksi loppukaudesta on tulossa paljon rentoja tapahtumia / kilpailuja joihin kannattaa ehdottomasti osallistua: Shoot Out, Valopallo sekä Tiikerigolf.

Kaudelle 2018 on myös päivittynyt useampi asiakokonaisuus, joihin pyydän tutustumaan:

  • Seuralle on PRH toimesta hyväksytty uudet säännöt voimaan (ViGS säännöt 2018). Säännöt löytyvät tästä.
  • Kilpailumatkustusohjesääntö on päivitetty. Tämä siis koskee edustuspelaajia. Sääntöön pääset tästä.

Tiedoksi Vierumäen golfseuran hallitus kaudelle 2018 on seuraava:

  • Puheenjohtaja Juuso Ilkka
  • Varapuheenjohtaja ja nuorisotmk PJ Ari Pajukko
  • Rahastonhoitaja, sihteeri sekä klubi- ja tasoitustoimikunnan PJ Jyrki Aaltonen
  • Kapteeni Pekka Aalto
  • Lady kapteeni sekä naistmk PJ Mia Himanen
  • Kilpailutmk PJ Aarre Salonen
  • Senioritmk PJ Pasi Luumi
  • Miestmk PJ Jyrki Nurmisto

Muistutuksena vielä, että Vuosikokous järjestetään 11.3 kello 14:00 Vierumäki Resort Hotel:ssa.

Muistathan lisäksi tykätä/seurata ViGS sivuja sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter ja Instagram).

Hyvää golfkauden odotusta kaikille!!

Terveisin, Juuso Ilkka.