Arvon Vierumäen golfseuran jäsen,

Golfkausi on kuumimmillaan, toivottavasti myös jokaisen oma peli on kehittynyt kauden mittaan ja olette päässeet nauttimaan pääosin hyvistä keleistä, hyvistä kierroksista sekä hyvästä seurasta kentillä.

Classicin remontti etenee hyvin. Viimeisiä muutoksia tehdään koko ajan ja pian pääsemme nauttimaan täysin uudistuneesta ja tasoituskelpoisesta Classicista. Jokaisen ”painajainen” reikä numero 9 on muutoksen alla ja tulevaisuudessa ei tarvitse enää menettää yöunia ko reiän johdosta. Kaiken kaikkiaan muutokset näyttävät ja pelaajien kokemuksien mukaan ovat onnistuneita. Syyskuun avajaiskisan jälkeen voimme varmasti todeta, että remontti on ollut aiheellinen, ajankohtainen sekä onnistunut. Vanha Classic herää uuteen eloon ja kukoistukseen.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee elokuussa seuraamaan Challenge Tourin kisaa. Viime kisoissa Kalle Samooja on pelannut erittäin hyvin. Hänellä on jo kolme Top-5 sijoitusta. Rankingissä Kalle on parasta aikaa sijalla neljä. Myös Kim Koivulla on ollut hyvä kausi ja hänen sijoitus rankingissä on kuusi. Toivotaan, että Oliver Lindell, Roope Kakko, Antti Ahokas ja muut suomalaiset saavat ”hanat auki” ja pelikunnon hierottua huippuunsa Vierumäkeä varten.

CT-kisan yhteydessä juhlimme seuran 30v juhlavuotta kisan yhteydessä lauantaina (10.00-17.00) sekä sunnuntaina (09.00-14.00). ViGS jäsenille on oma juhlateltta kentällä 7.reiän läheisyydessä, jossa seuran jäsenenä pääsee nauttimaan huippugolfin ja hyvän seuran lisäksi ruoasta ja juomasta ilmaiseksi. Samalla pääsee tutustumaan Vierumäen golfin historiikkiin joka on kisaan mennessä tullut juuri painosta ja ostamaan ko kirjan paikan päältä mikäli ette ole sitä vielä etukäteen tehneet. Lisätietoa löytyy www.vigs.fi etusivun artikkeleista.

Juhlavuoteen haluaisin vielä muistuttaa meneillään olevasta sosiaalisen median kampanjasta. Kampanjaa voi osallistua julkaisemalla kuvan Facebookissa, Twitterissä ja/tai Instagramissa. #vigs30v ja @vigs30v tunnuksilla saatte lisättyä juhlavuoteen liittyviä kuvia, joista paras palkitaan syksyn juhlagaalan yhteydessä. Kampanjaan voi tutustua lisää seuran sosiaalisen median sivuilla sekä seuran kotisivuilla.

30v juhlavuosi huipentuu 22.9 pelattavaan Juhlakisaan sekä illalla pidettävään juhlagaalaan. Kisa pelataan uudistetulla Classicilla, jonka jälkeen on mahdollisuus saunoa rantasaunoilla. Ilta alkaa Kalle Virtapohjan esitelmällä historiikista, jonka jälkeen Country Clubilla on tiedossa hyvää ruokaa, yllätysesiintyjä sekä mahdollisuus tanssia Vallu Lukan live musiikin tahdissa. Kilpailuun on rajoitetusti paikkoja johtuen maksimipelaaja määrästä. Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin elokuun aikana, mutta nyt on jo hyvä merkitä kyseinen päivä kalenteriin.

Juhlakirja on tällä hetkellä painossa. Kirja saadaan painosta CT-kisaan mennessä. Kuten aiemmin kirjoitin, kirjaan pääsee tutustumaan CT-kisan yhteydessä sekä seuran kotisivuilla. Suosittelen tilaamaan kirjan etukäteen, koska sen saa täten halvemmalla. Tilauksen voi tehdä seuran kotivisuilta. Ennakkotilaajalle hinta on vain 20€. Julkaisun jälkeen hinta nousee 30€. Olemme tehneet paljon töitä kirjan eteen. Suuri kiitos kuuluu Kalle Virtapohjalle sekä Riina Haralle, jotka kirjoittivat kirjan lopulliseen muotoon. Lisäksi Päivi Kaikkoselle suuri kiitos taitosta. Olen tutustunut kirjaan ja voin vakuuttaa, että kirja tulee olemaan varsin miellyttävä ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Teksti on enemmän tarinankerrontaa kuin historiikkitekstiä. Kirjasta löytyy useita hauskoja tarinoita ja varmasti melkein jokainen löytää jonkun tutun kirjan sivuilta.

Vierumäki Golf julkaisi mobiilisovelluksen (app), josta tiedotettiin sähköpostitse. Suosittelen jokaista lataamaan ko sovelluksen älypuhelimelle. Pyrimme saamaan ViGS:n mukaan sovellukseen mahdollisimman pikaisesti.

Elokuun tapahtumia:

  • Challenge Tour kilpailu, jonka yhteydessä 30v juhlateltta ViGS jäsenille
  • Itä-Häme viikkokilpailut
  • Perhemalja, sekä Reikäpelit jatkuvat
  • Tapani Ilkka Open
  • Senioreiden mestaruuskilpailut
  • Senioreiden ikäkausikilpailu
  • Ja elokuun kruunaa totta kai Seuran mestaruuskilpailut

Toivotan onnistuneita kierroksia jokaiselle. Toivottavasti seuran jäsenistöä nähdään sankoin joukoin Challenge Tourin kisan yhteydessä sekä Mestaruuskisoissa.

Terveisin seuran puheenjohtaja, Juuso ilkka.