Minut valittiin ViGSin syyskokouksessa 24.11.2019 seuran uudeksi naistoimikunnan puheenjohtajaksi ja lady kapteeniksi. Koska meitä ViGSin naisgolfareita on yli 500 enkä ole tavannut kuin murto-osan teistä niin esittäytyminen on paikallaan!

Jäin eläkkeelle noin vuosi sitten, työurani tein työajanseuranta- ja turvajärjestelmien myynnin parissa. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi aikuista poikaa. Asumme Helsingissä mutta kesät vierähtävät pääosin Vierumäellä. Vierumäkeläisiä olemme olleet vuodesta 1990, ensin Kuntorinteessä, josta Kuntokylän kautta muutimme Opinkangas 2:een. Mukavasta vapaa-ajan viettopaikasta onkin tullut yhä enemmän toinen kotimme. Olen kotoisin Lahdesta, joten Päijät-Häme on tuttua seutua.

Golfia pelaan tasoituksella 15, joka kyllä usein tuntuu aivan liian alhaiselta, etenkin neljännen putin lähtiessä! Golfia olen harrastanut lähes 30 vuotta, greencardin suoritin Harjattula Golfissa -93. Olen innostunut tästä hienosta lajista, siinä yhdistyy niin moni hyvä asia: liikunta, ulkoilu, sosiaalisuus, saa nauttia kauniista maisemista ja haastaa itseään. Ja kuinka monta hyvää ystävyyssuhdetta onkaan syntynyt golfkentillä!

Mitä sitten haluan tehdä pj:na yhdessä naistoimikunnan kanssa? Nostaa yhteisöllisyyttä, aktivoida naisia, järjestää mukavia, rentoja pelitapahtumia ja innostaa naisgolfareita mukaan yhä enemmän seuran toimintaan! Vierumäen haasteena on kahden eri kentän pelaajat, yhteisen klubitalon puute sekä pelaajien maantieteellinen jakauma (suuri osa pääkaupunkiseudulta ja pelaa vain viikonloppuisin/lomilla). Yritetään yhdessä kehittää toimintaa joilla ohitetaan näitä esteitä ja entistä useampi ladygolfari nauttisi tästä hienosta pelistä ja hyvästä seurasta.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan naistoimikunnan työhön, ota yhteyttä! Ideoita ja aktiivista otetta kaivataan!

Naistoimikunta kaudella 2024:

  • Anne Valkjärvi, pj, lady kapteeni
  • Eva Laanti
  • Riikka Pöllänen
  • Päivi Sinkkonen
  • Kirsti Varis
  • Anna-Liisa Tilus
  • Maritsa Ilkka

Tapahtumista tiedotetaan seuran nettisivuilla sekä sähköpostitse. Facebookissa on meillä oma ryhmä ViGS Ladyt, liity myös siihen!

Nähdään viheriöillä tulevana kautena – toivottavasti useasti!

Anne Valkjärvi [email protected]

Puh. 0400 443 048