Ladies Eclectic

Tänä kesänä etsitään kunkin ihannekierrosta! Eclectic on koko kauden kestävä kisa, jossa jokainen osanottajan pelaama kierros (18 reikää) voi vaikuttaa eclectic-tulokseen! 

Kisan kulku / pelin säännöt:

Kauden eclectic-tulos muodostuu kauden parhaasta tuloksesta kultakin kentän reiältä. Eclectic-golfissa voi parantaa tulosta vaikka jokaisella pelatulla kierroksella. Kertymätulos on 18 reiän tulos, jossa jokaisella yksittäisellä reiällä on pelaajan paras sillä reiällä sovitun jakson aikana saavutettu tulos (päättyy 31.8.). 

Tuloksia ylläpidetään Classicin ja Cooken caddiemasterilla olevassa mapissa, johon jokainen itse merkitsee ensimmäisen kierroksen tuloksen ja kauden myötä parantelee tulosta reikäkohtaisesti. 

Eclectic-kisassa kummallakin kentällä (Classic, Cooke) on kaksi sarjaa: lyöntipeli ja pistebogey (molemmat tasoituksellisia). Voit siis etsiä ihannekierrosta molemmilta kentiltä. Pisteitä ei tarvitse laskea, laita tuloskorttiin vain lyönnit! Tasoitus on 31.8. voimassa oleva tasoitus, max. 36. Kaikki osallistujat ovat automaattisesti mukana molemmissa sarjoissa.

Ei osallistumismaksua! Ilmoittautuminen siten että täytät Classicin ilmoitustaululla ja Cooken pukuhuoneen seinillä olevan tasoituskortin/-kortit.

Pelaa 100 & Kierrä 20

 

Pelaaja voi kartuttaa pistesaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.-30.09.2019 välisenä aikana ja sata pistettä kerättyään pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan pelaaja voi ilmoittaa pelaamansa sata pistettä useamman kerran kesän aikana.

 

100 pistettä -kisaan tuloksen lähettäneiden kesken arvotaan kuukausittain palkintoja. Voit ilmoittaa kesän aikana niin monta tulosta kuin haluat. Kun innostut, voit jatkaa jo pelatuilla kierroksillasi Kierrä 20-aktivointitempaukseen. Kierrettyäsi 20 kierrosta, voit osallistua KIERRÄ 20 erikoispalkinnonarvontaan kauden lopussa. Samalla varmistat itsellesi aktiivisen tasoituksen!