Puheenjohtajan kausikirje

  • 19.4.2023

Puheenjohtajan kausikirje

Vierumäellä 17.4.2023

Golfkausi 2023 on lähempänä kuin uskommekaan!

Seuran syyskokous 2022 valitsi seuran puheenjohtajaksi allekirjoittaneen. Otin valinnan kiitollisena vastaan ja pyrin seuraavien kahden kauden aikana edistämään seuran jäsenten mahdollisuuksia harrastaa golfia hienossa seurassa ja hienossa golfyhteisössä.

Seuran ja golfyhtiöitten välit ovat hyvät, vaikkakin aina on asioita, jotka voisivat toimia paremmin. Teen puheenjohtajan sen, mikä vain on mahdollista. Seuran ja kahden eri pääomistajan intressien yhdistäminen ei aina ole helppoa, mutta kun on olemassa puheyhteys, on olemassa mahdollisuus vaikuttaa.

Kohta alkava golfkausi on seuran 35-vuotiskausi. Juhlimme kautta perinteiseen tapaan toimikuntien järjestämien kilpailujen, harjoitusten ja muiden yhteisten tapahtumien kera. Tapahtumia on osittain uudistettu jäsenistöltä tulleen palautteen perusteella. Osallistumalla voit todeta ovatko uudistukset onnistuneita vai …

Kaikki tapahtumat on julkaistu toimikunnittain seuran verkkosivuille (www.vigs.fi) kohtaan ”Kilpailut ja tapahtumat” sekä ”Toimikunnat” kohtaan toimikunnittain

Tapahtumat löytyvät myös Vierumäki Golfin sivuilta www.vierumakigolf.fi ”Kilpailut ja tapahtumat” sekä golfboxista, kunhan tiedot saadaan päivitettyä näille sivuille.

Tulevan kauden aikana tulemme myös huomioimaan kaikki entiset seuran mestarit sekä seuran pitkäaikaiset aktiiviset toimijat – tästä lisää kesän aikana.

Seuran omat sivut ovat jatkossakin seuran tärkein tiedotuskanava. Pyrimme viestimään seuran tärkeimmistä asioista myös Vierumäki Golfin viikkokirjeissä. Seuralle on varattu osio aina kun on tarve tiedottaa.

Seuraa meitä nettisivujen, Facebookin ja Vierumäki Golf -sivujen kautta ja osallistu aktiivisesti toimikuntien tapahtumiin.

 

Hyvässä seurassa on hyvä olla mukana.

 

Ilkka Laanti

VIGS puheenjohtaja