Saimaan klubimatkan tunnelmia

  • 5.9.2022

Saimaan klubimatkan tunnelmia

Klubitoimikunnan seuramatka Saimaa Golfiin ja Viipuri golfiin 3.9.-4.9.2022

Syyskuun aamu valkeni kuulaana ja viileänä kun 16 golffaria kokoontui Holiday Club Vierumäen eteen ja pakkautui linja-autoon bägeineen ja matkatavaroineen. Viikonlopuksi luvattu viileä ja osittain sateinen sää pakotti ottamaan mukaan hieman enemmän vaatteita, hameet ja shortsit sai jättää suosiolla kaappiin.

Matka suuntautui Saimaa Golfiin, Lappeenrantaan. Kenttä osoittautui mielenkiintoiseksi tuttavuudeksi, vain muutama oli pelannut sen aikaisemmin. Pääosa etuysistä oli rakennettu hiekkakuoppaan. Korkeuseroja ei juuri ollut, mutta haastavat väylä- ja greenibunkkerit tulivat useammalle tutuiksi. Takaysi kulki metsäisissä maisemissa ja väylillä oli kallistuksia ja harjanteita. Metsissä heti väylien ulkopuolella oli runsaasti mustikoita, joista sai maukkaan välipalan, jos (kun) pallo päätti lentää metsään. Kierroksen aikana koettiin niin kuumottavaa auringonpaistetta. kuin kylmiä tuulisia sadepuuskiakin. Onneksi oli runsaasti erilaisia vaateita mukana.

Kierroksen jälkeen majoituttiin Holiday Club Saimaan kylpylähotelliin. Saunan ja vedessä ”kävelyn” jälkeen kokoonnuimme yhteiselle pizzaillalliselle yhteen hotellin ravintoloista.

Sunnuntaina suuntasimme Viipuri golfiin lähemmäksi Lappeenrannan keskustaa. Kenttä osoittautui ennakkotiedon mukaisesti kauniiksi mutta erittäin haastavaksi. Sunnuntaina ei onneksi satanut, tuuli tosin hankaloitti hieman pelaamista ja piti lämpötilan n. 10-asteen tuntumassa. Nautimme golfista, kauniista maisemista ja hyvästä seurasta. Nautittuamme myöhäisen lounaan clubin ravintolassa siirryimme linja-autoon ja kotimatkalle.

Kotimatkan aluksi suoritettiin virallinen palkintojen jako. Pelasimme molempina päivinä henkilökohtaisen pistebogi -pelin.
Tulokset

Lauantain 3.9.

  1. Tuomas Wilkko 36 bp
  2. Timo Hietanen 35 bp
  3. Raimo Vuorinen 33 bp

Sunnuntai 4.9.

  1. Tuomas Wilkko 40 bp
  2. Ilkka Laanti 32 bp
  3. Raimo Vuorinen 32 bp

Vierumäelle saavuttaessa kuului useammankin matkalaisen suusta

”kivassa porukassa juttu luistaa”

”on mukava tutustua ihmisiin golfin ulkopuolellakin”

”tällaiselle reissulle on kiva lähteä uudelleenkin”

 

mukavaa syksyä ja syksyisiä kierroksia – Ilkka