Naistoimikunnan kuulumisia…

  • 8.3.2021

Naistoimikunnan kuulumisia…

Hei kaikki!

Toivottavasti kaikki ovat koronasta huolimatta pysyneet terveinä ja olette muistaneet pitää kuntoa yllä tulevan kesän golfkierroksia varten! Sillä kesähän tulee tänäkin vuonna ja toivotaan että koronarokotteet saadaan pikaisesti kaikille!
VIGSin naistoimikunta kokoontui etänä ja aloitimme golfkauden suunnittelun. Toukokuussa on tarkoitus järjestää starttitapahtuma/-kisa Coachilla. Perinteiset ystävyysottelut on suunnitteilla helatorstaina Rönnäsiin ja heinä/elokuussa Kuusankoskelle. Heinäkuussa 7.7. teemme viime vuoden Aulangon Everstin tapaan yhteisen golfreissun Nokialle River Golfiin. Vierumäellä kisaamme heinäkuussa Ladies Openin. Kauden lopuksi syyskuussa Kapteenskan Mulliganit. Tiedotamme mm. ajankohdista tarkemmin niiden varmistuttua, seuraa VIGSin sivuja ViGS.fi.
Suositut opetustunnit jatkuvat rangella, tästäkin lisää ajankohtien selvittyä.
Viime vuonna pidimme birdie-puuta ja tallensimme Eclectic-kierrosta – mitä mieltä olette, jatkammeko näitä vai onko teillä muita toiveita/ideoita? Olisi muutenkin mukava saada palautetta ja ideoita, ota yhteyttä naistoimikunnan jäseniin!
Muistathan myös seuran etä-kevätkokouksen 28.3., sinne ilmoittautuminen Golfboxin kautta.
Kuvassa VIGSin naistoimikunta v. 2021, kuvakaappauksessa vasemmalta ylhäältä: Eva Laanti, Päivi Sinkkonen, Riikka Pöllänen, Kirsti Varis, Maritsa Ilkka, Anna-Liisa Tilus ja Anne Valkjärvi.
Pysykää terveinä ja ollaan kuulolla!