Puheenjohtajan vaihdos

  • 21.2.2021

Puheenjohtajan vaihdos

Arvon ViGSiläiset,

Viimeinen vuosi on ollut erittäin rankka eikä pelkästään koronan, mutta myös Vierumäen golfin ympärillä tapahtuneiden muutosten johdosta (VCC konkurssi, Cooken tilanteen selvittäminen jne). On istuttu useita iltoja palavereissa, lähetetty kymmeniä ellei jopa satoja sähköposteja, mietitty, selvitetty, päätetty, yritetty jne. Koko viime syksyn mietin, että jaksanko jatkaa ja päätin vielä yrittää. Nyt valitettavasti on todettava, että tämä päätös olisi pitänyt tehdä jo loppuvodesta ennen syyskokousta.
Mielestäni vapaaehtoistyössä tulee olla intoa täynnä, halua kehittää ja parantaa asioita. Nyt se tunne on valitettavasti minulta henkilökohtaisesti kateissa ja takki aikalailla tyhjä. Vapaaehtoistyön tulee ladata henkilökohtaisia akkuja, ei kuluttaa niitä loppuun. Myös vuoden vaihteen jälkeen ovat uudet työtehtäväni on entistä haasteellisempia sekä vaativampia. Aika ja voimat eivät riitä joka paikkaan ja kun teen jotain, haluan tehdä sen täysillä. Tämän johdosta priorisoin itseäni, perhettäni, omaa hyvinvointia sekö uraani tämän kaiken edelle.
Täten irtisanoudun molemmista oy hallituksista sekä ViGS puheenjohtajuudesta 22.2.2021 alkaen. Tämä on mielestäni hyvä hetki tehdä tämä, koska ry vuosikokouksessa maaliskuussa kyetään valitsemaan uusi PJ, sekä yhtiökokouksissa uudet oy hallituksen jäsenet. Teen tämän kaiken kerralla, koska ry PJ on toiminut edustajana hallituksissa ja näin kokonaisuudelle saadaan looginen jatkumo.
Pahoittelen, että asia tulee näin yllättäen esille. Toivon asian suhteen ymmärrystä.
Samalla käytän tilaisuuden toivottaa loistavaa golfkauden odotusta sekä golfkautta 2021 kenttäyhtiöille, ViGS ry hallitukselle sekä kaikille ViGS jäsenille. 2021 aikana Vierumäellä ollaan uuden edessä, mutta uskon asioiden järjestyvän hienosti.
Terveisin,

Juuso