GKS Sikspäkin voitto ViGS senioreille

  • 8.10.2020

GKS Sikspäkin voitto ViGS
senioreille

Greeniä Koko Seutu (GKS) Sikspäkin kilpailusarja on saatu päätökseen ja voittajaksi selviytyi ViGS:n seniorit!!

Senior Sikspäki on alueen kuuden Greeniä Koko Seutu-kentän yhteinen GKS-seurojen senioreille suunnattu kilpailusarja. Kilpailu pelataan henkilökohtaisena pistebogeyna yhdessä sarjassa (miehet ja naiset samassa). Henkilökohtaisessa kisassa lasketaan yhteen kolmeen parhaan osakilpailun tulokset. Joukkuekisassa lasketaan kunkin seuran kuuden parhaan PB-tulokset joukkueen tulokseen.

Ikuisesti kiertävä kiertopalkinto suuntasi Vierumäelle tänä vuonna. Henkilökohtaisessa sarjassa ViGS:lle tuli kolmoisvoitto. Mahtavaa tekemistä ViGS senioreilta ja isot onnittelut kaikille joukkueen jäsenille.

Alkukausi lähti hieman takkuillen liikenteeseen, mutta kauden ja kisojen edetessä suoritukset paranivat. Jokaiseen kisaan saatiin lisäksi riittävästi pelaajia paikalle taistelemaan voitosta ja pelaamaan joukkueelle.

Tulokset:

  • Vierumäki golf 1092 pist
  • Hartola golf 1065 pist
  • Messilä golf 1065 pist
  • Lahti golf 1055 pist
  • Iitti golf 1034 pist

Henkilökohtainen sarja:

  • Sauli Ylitalo 121 pist (ViGS)
  • Arto Laxström 115 pist (ViGS)
  • Pekka Porala 115 pist (ViGS)

Vielä kerran onnittelut!!