Naistoimikunta tiedottaa

  • 17.5.2020

Naistoimikunta tiedottaa

Naisten peli-ilta 5.6.

Tule mukaan perjantaina 5.6. naisten peli-iltaan! Tämä peli-ilta on Coachilla, lähdöt alk. 16.30, mukaan mahtuu max. 12 pelaajaa. Pelimuotona joukkuekisa, tarkemmat ryhmäjaot ja pelimuoto selviää lähempänä. Kukin maksaa green feen normaaliin tapaan. Ilmoittaudu Golfboxin kautta!

Birdiepuut

Birdiepuut tulevat sekä Classicille (Vierumäkihallin seinälle) että Cookelle (Paviljongin naisten pukuhuoneen seinälle) heti kun Paviljonki aukeaa. Kun teet birdien, laita itsellesi muistiin ja täytä birdiepuuhun myöhemmin.

Eclectic

Eclectic-kisaa käydään molemmilla kentillä. Eclectic-korttisi muodostuu kauden parhaasta tuloksestasi kultakin reiältä. Pelaajan on pelattava loppuun saakka jokainen reikä jonka haluaa vaikuttavan Eclectic-tulokseen, ”annettuja”  lyöntejä ei ole.

Eli tee yksi kortti johon laitat kierroksen lyönnit. Aina kun parannat tulosta jollain väylällä korjaa väylän tulos ko. korttiin. Pidä sitä koko kauden ajan ja päättäjäisissä syyskuussa palkitaan paras kierros.