Viikkokilpailut alkavat 6.6.2020 lauantaina

  • 7.5.2020

Viikkokilpailut alkavat 6.6.2020
lauantaina

Viikkokilpailut alkavat valitettavasti vasta lauantaina 6.6.2020.

Caddie masterit avaavat palvelutiskit näillä näkymun vasta kesäkuun alussa. Pitkän pohdinnan ja eri vaihtoehtojen jälkeen tulimme siihen johtopäätökseen, että pystymme aloittamaan viikkokilpailut vasta sitten kun caddie mastereiden palvelutiski on auki.

Mietimme Mobilepay ja Gamebook vaihtoehtoja viikkokilpailuiden järjestämisessä. Koska kaikilla ei ko järjestelmiä ole, päätimme että odotamme caddie mastereita toiminnan aloittamiseksi.

Pahoittelut tästä, muttta toivotaan että 6.6 alkaen jäsenistö osallistuu erittäin aktiivisesti kisoihin. Pyrimme ”paikkomaan” väliin jääneet kisat jatkamalla kilpailuja mahdollisimman pitkälle syksyyn.

Kipailutoimikunta.