Korona tilannepäivitys 15.4

  • 15.4.2020

Korona tilannepäivitys 15.4

Artikkelissa on tilannepäivitys 15.4 ViGS ry toiminnan osalta koronaan liittyen.

ViGS ry hallituksen kokouksessa 13.4 päätettiin seuraavista asioista:

  • Viikkokilpailut pyritään aloittamaan suunnitellusti toukokuun puolessa välin. Tämä vaatii kuitenkin caddie masterit työpisteille sekä tarkan pelaamisen ohjeistuksen noudattamisen. Päätös viikkokilpailuiden aloittamisesta tehdään toukokuun alkupuoliskolla.
  • Junioreiden kilparyhmän valmennus voidaan toteuttaa yksilötunteina.
  • Kaikki muu seuratoiminta (kilpailut, tapahtumat, vierailut, kokoukset jne) on pysähdyksissä arviolta toukokuun puoleen väliin saakka. Uusia päätöksiä touko- ja kesäkuun toiminnasta tehdään heti toukokuun alussa. Erittäin todennäköisesti seuratoiminta on pysähdyksissä koko toukokuun ajan.
  • Mikäli vuosikokousta ei kyetä toukokuun lopulla pitämään, siirretään sen ajankohtaa alustavasti kesäkuun puolen välin paikkeille. Päätös vuosikokouksen ajankohdasta tehdään toukokuun puolessa välin.

Muistutuksena –> pyydämme jokaista seuramme jäsentä noudattamaan tarkasti pelaamiseen liittyviä ohjeita. Kentällä suoritetaan valvontaa ja väärinkäytöksiin puututaan välittömästi.

Ja muistakaa maksaa jäsenmaksut mikäli ne ovat jääneet maksamatta. Laskut lähetetään sähköpostitse Voissi palvelun kautta.

Voimia koronan keskelle kaikille.

Terveisin, ViGS ry hallitus.