Koronatilanne ja kenttien avaaminen

  • 8.4.2020

Koronatilanne ja kenttien avaaminen

Korona vaikuttaa tällä hetkellä paljon seuran toimintaan. Pyydämme, että jäsenet seuraavat aktiivisesti seuran nettisivuja sekä tutustuvat alla olevaan viestiin.

KORONAN VAIKUTUKSET VIESTINTÄÄN:

Vierumäki golfin henkilöstö on pääosin lomautettuna. Lomautuksilla on myös iso vaikutus seuran toimintaan. Kentät aukeavat, mutta palvelut eivät ole täysin käytettävissä. Muun muassa seuran tiedottaminen kyetään toteuttamaan vain seuran nettisivujen kautta sekä sosiaalista mediaa hyödyntäen tällä hetkellä. Sähköposti viestejä tulee vain satunnaisesti. Pyydämme jäsenistöä seuraamaan aktiivisesti seuran nettisivujen aloitusnäytön tapahtumia.

Kenttien pelaamisesta tiedottaa Vierumäki golf (vierumaki.fi/golf). Pyydämme jäsenistöä noudattamaan annettuja ohjeita ja määräyksiä sekä malttia tämän tilanteen suhteen. Tilanne on meille kaikille uusi ja jokainen joutuu mukautumaan tilanteeseen. Toivottavasti korona on pian ohi ja pääsemme normaaliin toimintaan sekä nauttimaan harrastuksestamme normaalisti.

SEURAN PELIOIKEUKSIEN KÄYTTÖ:

Vierumäen Golfseuran pelioikeudet eivät ole valitettavasti tällä hetkellä valitettavasti käytössä ja varattavissa.
Vierumäki Golf Oy:llä ei ole henkilökuntaa tai järjestelmää seuraamaan ko. pelioikeuksien käyttöä menneiden vuosien tapaan johtuen lomautuksista. Lomautusten vuoksi kyseistä palvelua / jäsenetua ei kyetä tällä hetkellä tuottamaan.

Huomioitavaa lisäksi on, että GolfBox -ajanvarausjärjestelmä antaa ”jonkin” hinnan jäsenyyteen tai osakkuuteen perustuen. Järjestelmäntoimittaja ei ole kyennyt asiaa ratkaisemaan asiaa, siten että järjestelmä tuottaisi oikean hinnan kaikille lähtöajan varaajille statuksesta riippuen. Tämä hetkiset pelaamisen hinnat on ilmoitettu 6.4.2020 lähetetyssä infossa sekä Vierumäki golfin kotisivuilla (vierumaki.fi/golf).

Pyrimme löytämään ratkaisua seuran pelioikeusasian hoitamiseen. Informoimme asiasta heti kun toimiva ratkaisu löytyy.

SEURAAN LIITTYMINEN:

Seuraan voi liittyä normaalisti vigs.fi nettisivujen kautta, mutta liittymiset kyetään käsittelemään caddie mastereiden toimesta vasta arviolta huhti- toukokuun vaihteessa. Toisin sanoen, voit liittyä seuraan netistä, mutta laskutiedot, eBirdie aktivoitumiset yms tulevat todennäköisesti vasta toukokuun alkupuoliskolla.

JÄSENMAKSUT:

Koronatilanteesta huolimatta jäsenmaksut ovat sitovia, koska ne liittyvät jäsenyyteen yhdistyksessä ei tosiasialliseen harrastustoimintaan. Jäsenmaksut on lähetetty jäsenistölle ennen koronatilanteen pahenemista ja ne on osoitettu vuodelle 2020. Pyydämme jäsenistöä myös muistamaan yhdenvertaisuusperiaatteen maksujen suhteen, eli maksu on kaikkia sitova vuosittain.

Muistutuksena vielä, että jäsenmaksu lähetetään sähköpostitse Voissi laskutuspalvelusta. Henkilöille, joille ei ole sähköpostiosoitetta, lasku on lähetetty postitse.

Suurin osa on jäsenmaksun muistanut maksaa, mutta jäljellä on myös poikkeuksellisen paljon avoimia laskuja. Henkilöillä, joilla on vielä jäsenmaksu maksamatta, tullaan pian lähettämään karhukirje (korona ei siis ole syy jättää jäsenmaksua maksamatta).

SEURATOIMINTA:

Seuratoiminta on seis ainakin huhtikuun ajan. Todennäköisesti korona estää seuratoiminnan toteutuksen myös toukokuun alkupuoliskolla. Muutoksista tiedotetaan seuran nettisivujen etusivulla. Tämä tarkoittaa siis kaikkea seuratoimintaa: valmennukset, tapahtumat, kilpailut jne.