Korona päivitys 24.3

  • 24.3.2020

Korona päivitys 24.3

ViGS ry:n toiminta on tällä hetkellä toistaiseksi pysähdyksissä. Valmennustoimintaa, tapahtumia, kilpailuita yms emme tällä hetkellä järjestä, vaan seuraamme korona tilanteen kehittymistä päivittäin ry:n hallituksen toimesta.

Toiminta on seis ainakin huhtikuun ajan. Huhtikuun aikana hallitus ja toimikunnat tekevät varautumissuunnitelmia alkukesää sekä golfkautta 2020 varten. Toukokuun tapahtumista tehdään päätöksiä mahdollisesti nopeallakin aikataululla huhti- ja toukokuun aikana tilannesidonnaisesti.

Vuosikokous pyritään pitämään toukokuussa. Mikäli tilanne vaatii, niin toteutamme sen etäyhteyksillä.

Mikäli golfkenttiä avataan, niistä tiedottaa Vierumäki golf (www.vierumaki.fi/golf). Osakeyhtiöt vastaavat lisäksi kenttien poikkeavista toimintatavoista, mm. rajoituksista aikojen, pelaajamäärien / vast suhteen.

Golfliitto tiedottaa golfareita lähtökohtaisesti www.golf.fi, eBirdie sekä sosiaalisen median kanavia pitkin.

ViGS ry noudattaa kaikkia valtion, golfliiton sekä muiden toimijoiden ohjauksia sekä määryksiä tilanteen suhteen.

Pyydämme, että kaikki golfarit noudattavat poikkeavia määryksiä sekä ohjeita tilanteeseen liittyen. Pidetään golfin hyvä imago yllä eikä tieten tahtoen rikota määräyksiä esimerkiksi pelaamiseen ja/tai harjoitteluun liittyen. Tärkeintä tällä hetkellä on pysäyttää epidemian leviämiäinen ja turvata ihmishenkiä.

Voimia ja tsemppiä koronan keskelle,

ViGS ry hallitus.