Talviharjoittelu 2019-2020

  • 24.11.2019

Talviharjoittelu 2019-2020

Uudet Padel kentät Vierumäki-hallilla pienensivät golfin talviharjoittelun tiloja. Tällä hetkellä käytössä on vain kuusi lyöntipaikkaa sekä pienemmät lähipelialueet. Tämän johdosta emme kykene totutulla tavalla tarjoamaan seurana seuran talviharjoitteluvuoroja jäsenistölle.

Viime kaudella pidimme yhden tunnin sunnuntaina, jossa oli pro paikalla. Nyt tämä tunti pitäisi jakaa kolmelle tunnille, joka lisää merkittävästi kustannuksia ja vaikeuttaa ilmoittautumisia (pitäisi hoitaa Golfboxin kautta), jotta kaikki mahtuisivat mukaan. Toisin sanoen, seuravuoroja emme pysty valitettavasti järkevästi ja tasapuolisesti toteuttamaan tänä talvena.

MUTTA…olemme neuvotelleet hyvä diilin ViGS:n jäsenistölle. Tammikuun loppuun saakka ViGS:n jäsenet saavat 10-kerran kortin 70€ hintaan (norm. 95€) Vierumäki-hallin kahvilasta. Edun saa näyttämällä eBirdiestä VIGS:n jäsenyyden.

JA…kohdennamme seuran rahoitusta keväälle/kesälle harjoitteluun. Eli kun lumet sulavat, aloitamme pron johdolla seuran treenit ulkona ja jatkamme niitä kesän aikana säännöllisellä rytmillä. Tätä on pyydetty jäsenistön toimesta ja nyt pyrimme siihen vastaamaan.

Terveisin,

ViGS hallitus.