ViGS:lle voitto seuraottelusta

  • 16.7.2019

ViGS:lle voitto seuraottelusta

Vierumäen joukkue voitti menneenä sunnuntaina (14.7) Laukaan Perunkagolfin (LPG) seuraottelussa. Ottelu pidetään vastavuoroisuus periaatteella ja tänä vuonna seuraottelu pidettiin Laukaan kauniilla kentällä keski-suomessa.

Ottelu pelattiin kahdeksan henkisin joukkuein tasoituksellisena pistebogina ja jokaisen tulos laskettiin osaksi kokonaispistemäärää. ViGS voitti ottelu pienimmällä mahdollisella marginaalilla 241 vs 240.

ViGS:n joukkueessa pelasivat:

  • Santeri Bau
  • Ilkka Juuso
  • Aaltonen Jyrki
  • Tiainen Eetu
  • Saarinen Jari
  • Airamo Jarmo
  • Himanen Mia
  • Pöllänen Riikka

Kiitos LPG:lle hienoista järjestelyistä ja mahdollisuudesta päästä pelaamaan todella hieno ja huippukuntoinen kenttä.

Ensi vuonna ottelu järjestetään jälleen Vierumäellä.