Seuratuotteet (Sportif)

  • 11.7.2019

Seuratuotteet (Sportif)

ViGS tekee kaudella 2019 yhteistyötä Sportif urheiluliikkeen kanssa. Liike toimii Vierumäki-hallilla ja heidän nettisivut löydät osoitteesta sportif.fi. Lisäksi ViGS:lle on avattu oma nettisivu, jossa pääset tutustumaan tuotteisiin sekä tilaamaan niitä. Sivuille pääset parhaiten tästä.

ViGS jäsenenä saat 10% alennuksen kaikista tuotteista esittämällä eBirdie tasoituskortin. Lisäksi kauden aikana löydät Sportif kaupasta ViGS logolla varustettuja tuotteita. Tuotevalikoimaa pyritään koko ajan kasvattamaan ja jäsenistön mielipiteitä kuunnellaan mielellään tuotevalikoimaan liittyen. Toiveet voi esittää suoraan sportif.fi myymälään.

Alennuksen lisäksi tuet samalla ViGS:n juniorityötä.

Sportif toimii lisäksi ViGS viikkokilpailuiden pääsponsorina kaudella 2019.

Käy tutustumassa ja shoppailemassa!!