KILPAILUTOIMIKUNTA TIEDOTTAA:

  • Reikäpelin mestaruuskilpailut ja perhemalja jatkuvat. Finaalit pelataan syyskuussa.
  • Mestaruuskilpailut Cookella 25-26.8. Sarjat miehille (A- ja B-sarja) sekä naisille. Muistathan ilmoittautua ajoissa! Joukolla mukaan mestaruuskilpailuihin!
  • Viikkokilpailut jatkuvat vielä syyskuussa. Classic-kenttä on saatu loppukesästä kuntoon ja tasoituskelpoiseksi. Kilpailutoimikunta on päättänyt jatkaa viikkokilpailuja vielä syyskuuhun neljällä lisäviikolla aina 20.9 saakka. Palkinnot jaetaan kuten kesäviikkojenkin aikana, mutta kokonaiskilpailuun lisäviikoilla ei ole vaikutusta. Osallistumismaksu 5€/kierros. Tarkemmat ohjeet viikkokilpailusta caddiemasterilta tai seuran verkkosivuilta. Palkintoja voittaneet huomioittehan, että viikon 29 ja sitä ennen voitetut lahjakortit tulee lunastaa Urheilu Koivistolta 14.8 mennessä. Viikolla 30 ja sen jälkeen voitetut lahjakortit lunastetaan uudelta yrittäjältä 15.8 alkaen.

Seuran kilpailutoiminnasta vastaa kilpailutoimikunta yhteistyössä Vierumäen golf-yhtiöiden (Vierumäki Golf Oy ja Vierumäki Golf Club Oy) kanssa. Kilpailutoimikunnan tarkoituksena on kaudella 2018 yhdessä klubitoimikunnan kanssa järjestää mieleenpainuvia kilpailuja, joista osa pyritään kasvattamaan tapahtumiksi ja samalla aktivoida seuran jäseniä  entistä enemmän mukaan kilpailutoimintaan. Seuran jäseniä tiedotetaan mahdollisimman hyvin kilpailuista seuran nettisivuilla ja jäsenistölle pyritään tarjoamaan etuja näihin kilpailuihin liittyen.

Myös Vierumäen ”mökkikansa” pyritään huomioimaan paremmin kilpailuja järjestettäessä. Kilpailutoiminnasta tiedotetaan lisää huhtikuun info-kirjeessä sekä seuran sivuilla kevään ja kesän aikana..

Kilpailutoimikuntaan kuuluu kaudella 2018:

Aarre Salonen, pj

Ville Vaimala

Päivi Sinkkonen

Tuula Töyrylä

Pekka Aalto

Matias Keskikylä

Jyrki Aaltonen