ViGS ry JÄSENEDUT 2018

1. Golfliiton jäsenyys sekä tasoituksen ylläpito

Vierumäen golfseuran (ViGS) jäsen saa jäsenmaksun maksettuaan Suomen Golfliiton jäsenkortin eBirdien, joka oikeuttaa pelaamaan muilla kentillä green fee-maksua vastaan. Seura vastaa jäsenen tasoituksen ylläpidosta caddie mastereiden toimesta.

Jäsen on vakuutettu Suomen Golfliiton vakuutusturvalla johon kuuluu tapaturma- ja vastuuvakuutus, katso lisätiedot tästä.

Jäsenet saavat Suomen Golfliiton julkaiseman Golflehden kotiin kannettuna kuitenkin niin, että lehtiä lähetetään yksi (1) kappale per talous.

Jäsenillä on oikeus Suomen Golfliiton jäsenetuohjelmaan, katso jäsenedut tästä.

2. GoGolf jäsenyys

  • GoGolf jäsenenä pelaat Suomen parhailla golfkentillä parhaaseen hintaan.
  • Fennian Hole In One-vakuutus kattaa juomatarjoilut 555 € saakka holarin tekijälle (vakuutus pitää aktivoida oman profiilin kautta)
  • Pääset hyödyntämään edullisia ja viikoittain vaihtuvia kenttäkohtaisia diilejä
  • GoGolf Caddiemaster käytössäsi – Saat parhaat vinkit missä ja milloin kannattaa pelata.
  • Lisäksi saat GoGolf-lehden kotiisi kannettuna!

Tarkemmin pääset tutustumaan GoGolf jäsenyyteen tästä.

3. ViGS:n pelioikeuksien käyttö

Jäsenillä on oikeus käyttää Vierumäen Golfseuran omistamia pelioikeuksia Cooke- ja Classic-kentille niin, että jäsen maksaa 15€ pelaamisestaan per kerta caddiemasterille. Pelioikeuksia seuralla on käytössä päivittäin 8kpl Cookelle ja 2kpl Classicille. Pelioikeuksia käytetään varausjärjestyksessä.

Kullakin jäsenellä on oikeus varata neljä (4) kertaa pelioikeus käyttöönsä Cookelle ja kaksi (2) kertaa Classicille.
• Varaukset on aina tehtävä golfbox:n kautta
• Kaikki varaukset lasketaan jäsenen 4+2 pelioikeuksista (ml. saman päivän tehdyt varaukset)

Etukäteen varatut pelioikeudet on aina peruttava golfboxista. Samoin tulee muistaa peruuttaa varattu tiiaika. Muutoin tiiajan varauksesta peritään voimassaolevan hinnaston mukainen ”no-show” maksu. Maksuvälineinä käy käteinen, Visa electron, ja debit/credit Visa sekä Master Card. Pelioikeutta ei voi käyttää kilpailujen yhteydessä.

4. 30v juhlavuosi

ViGS jäsenenä pääset juhlistamaan juhlavuotta mm. Challenge Tour kilpailun yhteydessä sekä Gaalakisaan sekä -illalliselle. Sinulla on myös mahdollisuus tilata 30v historiikki alennettuun hintaan. Näistä lisää kevään 2018 aikana.

5. Mestaruuskilpailut

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran mestaruuskilpailuihin ilman kilpailumaksua. Kenttäyhtiöt sen sijaan veloittavat kilpailuun osallistumisesta kulloinkin voimassa olevan maksun, jota ei luonnollisesti peritä niiltä pelaajilta joilla on voimassaoleva pelioikeus kulloinkin pelattavana olevalle kentälle

6. Osallistumisoikeus seuran kisoihin ja tapahtumiin

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämiin kilpailuihin, tapahtumiin ja toimintaan näiden osalta määrättyä vastiketta vastaan.

7. Talviharjoittelu

Jäsenellä on oikeus osallistua seuran järjestämään talviharjoitteluun Vierumäki-hallissa.

8. Kilpailumatkakorvaukset

Edustuspelaajilla on oikeus saada korvausta kilpailukuluistaan edustaessaan Vierumäen Golfseuraa matkakorvaussäännöstön mukaisesti.

9. Junioriedut

Juniorijäsenellä on oikeus maksettuaan liittymismaksun seuraan osallistua yhden kerran vastikkeetta seuran junioriharjoituksiin yhden kauden (kesä tai talvi) aikana. Tämän jälkeen harjoituksista peritään kulloinkin voimassaoleva kausimaksu.

Seura järjestää seuran juniorijäsenille (alle 21 vuotiaille) junioripelioikeuksia seuran kotikentille, jotka ovat kaikkien juniorijäsenten haettavissa kulloinkin määrättyjen ehtojen mukaisesti:

Pelioikeudet 3-12 –vuotiaille Coach-kentälle
3-8 v. pelioikeus Coach-kentälle 0€
9-12 v. Coach-kentän pelioikeus 90€

Pelioikeudet Classic- ja Cooke-kentälle alle 21-vuotialille
0-15v. pelioikeus Classic- ja Cooke-kentälle 240€
16-21v. pelioikeus Classic- ja Cooke-kentälle 290€

Opiskelija-pelioikeus Cooke- tai Classic-kentälle
Opiskelija-pelioikeus Cooke tai Classic 550€

(Nämä hinnat päivitetään 2018 alkuvuodesta ja niihin saattaa tulla pieniä muutoksia Oy:n toimesta)

10. Jäsentiedotteet

Jäsenellä on oikeus saada seuran tiedotteita sähköpostiosoitteeseensa sen jälkeen kun tämä on annettu ja tallennettu seuran jäsenrekisteriin. Ilmoita sähköpostiosoitteesi: vigs@vierumaki.fi.

11. Yhteistyökumppanit

Vierumäellä toimivat eri palveluiden tarjoajat kohdistavat tarjouksia Vierumäen Golfseuran jäsenille, joita on mahdollista käyttää jäsenkorttia (eBirdie) vastaan.

Jäsenhakemuslomakkeeseen –>